Clip2go

Kako zmagati s prepričljivim nastopom?

Kako lahko učinkovito v nekaj sekundah in s pravilnim načinom odpravite tremo, da bo vaš nastop na sestanku, nadzornem svetu, pred strankami, na konferencah oz. v različnih medijih res dober?

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kratek izsek iz predavanja.

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let. Je tudi habilitirana kot predavateljica s področja komuniciranja, odnosov z javnostmi in medijev. Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 300 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi tujine. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih PowerPoint prezentacij, kriznem komuniciranju, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Je avtorica štirih knjig, ena od njih pa je izšla tudi v angleškem jeziku.

O dogodku

Katere besede izbrati, da boste prepričljivi v vsebini? Spoznajte osnovne skrivnosti dobrega in učinkovitega javnega nastopanja za vse vrste nastopov ter kako nastopati brez treme.

Verjetno se tudi vam kdaj zgodi, da v zadnjem trenutku dobite prezentacijo ali se na govor začnete pripravljati šele zadnji večer. Kako lahko tudi v teh primerih izvedete dober nastop in da bo delovalo, kot da ste se nanj pripravili že prej?

Kam z nesrečnimi rokami? Vam kdaj bega pogled? Začnete poplesavati ali mencati? Jecljate, izgovarjate medmete, ali začnete zaradi želje po odhodu iz odra v najkrajšem možnem času govoriti hitreje? Če poznate rešitve in znate narediti prave vaje, lahko vse to odpravite že z nekaj učinkovitimi metodami. Ko boste spoznali in obvladali vse majhne, a obenem bistvene skrivnosti, se boste lahko znašli v katerikoli situaciji.

Nečlani GZS: 49,00€ + DDV

Člani GZS: 39,00€ + DDV

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.