Clip2go

Kreativne taktike v marketingu in prodaji v obdobju zaostrenih razmer

Opremili vas bomo z 10 uporabnimi tehnološko-komunikacijskimi in marketinško-prodajnimi taktikami za pogumen preboj v krizi. Gre za taktike, s pomočjo katerih lahko večina podjetij hitro opremi svoj marketing in prodajo na obdobje nestabilnega gospodarskega okolja in zmanjšanega povpraševanja.

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa. 

Kaj se boste naučili?

Taktike, povezane z drugačno komunikacijo.

Taktike, povezane s prilagoditvami prodaje in odpiranjem novih priložnosti.

Taktike, povezane z internimi procesi in opolnomočenjem ekipe za delo v drugačnih razmerah.

Kratek izsek iz predavanja. 

Vsebina webinarja

Napoveduje se nestabilno gospodarsko okolje in zmanjšano povpraševanje. Ne vemo, kako točno se bodo odvijale stvari, vemo pa, da so učinkovita digitalizacija marketinga in prodaje ter inovativne rešitve dober odgovor na zaostrene razmere z manj povpraševanja.

Opremili vas bomo z 10 uporabnimi tehnološkimi in marketinško-prodajnimi taktikami za pogumen preboj v krizi. Izbrane taktike izhajajo iz spoznanja, da se pomembno spreminja vedenje kupcev in da se nadaljujejo spremembe na področju razvoja medijev ter komuniciranja.

Na izbranih primerih bomo pokazali, zakaj ukrepi, ki ustrezno kombinirajo tehnološko-procesne rešitve s strateškimi marketinškimi aktivnostmi podjetjem povečajo možnosti za uspešno delovanje tudi v kriznih časih. Prej, ko se podjetje sprijazni z novo situacijo in prilagodi svoje dosedanje delovanje in procese, prej bo uspešno tudi v novih, nepredvidljivih razmerah.

Komu je webinar namenjen

Webinar je namenjen ključnim odločevalcem (lastnikom, direktorjem, vodjem prodaje in marketinga) v malih, srednjih in velikih podjetjih, v katerih razumejo, da je vsaka kriza hkrati priložnost in da so v krizi uspešnejša tista podjetja, ki so se hitro pripravljena prilagoditi na nove razmere.

Nečlani GZS: 49,00€ + DDV

Člani GZS: 39,00€ + DDV

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Mag. Mitja Jereb

Strateški direktor naročnikov, PM, poslovni mediji

Mag. Mitja Jereb, strateški direktor naročnikov in svetovalnega oddelka v družbi PM (sodobna marketinško-tehnološka agencija in del evropske mreže agencij C3). Ima več kot 20 let izkušenj s področja marketinga, tako na strani agencij, medijev kot naročnikov. Ves čas je usmerjen v digitalni marketing in učinkovito digitalno transformacijo komunikacije, produktov in poslovnih modelov. Učinkovito združuje potencial novih tehnologij z razumevanjem moči vsebine. 

Med drugim je bil direktor marketinga na najdi.si in TSmedia, strateški direktor v agenciji Renderspace in direktor marketinga v tehnološkem podjetju Eligma. Je eden soustanoviteljev IAB Slovenija in prve konference o digitalnih komunikacijah v Sloveniji Diggit. V svoji karieri je delal z naročniki iz zelo različnih branž, kot so na primer Telekom Slovenije, Petrol, NLB, Zavarovalnica Triglav, Rutar, BTC City, Vrhovno sodišče RS. 

PM, poslovni mediji je sodobna marketinško-tehnološka agencija in je lahko vaš svetovalni ter izvedbeni partner za učinkovito digitalno preobrazbo in izjemne rešitve s področja marketinga, vsebinskega marketinga in strateškega komuniciranja. Učinkovito združujemo potencial novih tehnologij z razumevanjem moči vsebine. Dobro razumemo specifike negotovih gospodarskih okolij in pomagamo partnerjem, da svoj marketing in prodajo pravočasno in ustrezno pripravijo na prihajajoče poslovne izzive.

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.