Clip2go

Letni razvojni razgovor

Kako se pripraviti ter izpeljati letni razgovor, da dosežemo želen učinek

Udeleženci bodo podrobno spoznali kaj vse zajema letni razvojni razgovor, kakšen je njegov namen in kakšni so cilji. Naučili se bomo kako načrtovati proces, pripravo in organizacijo letnega razvojnega razgovora ter kako ga po korakih izpeljati. Govorili bomo tudi o prednostih in težavah.

Kupi zdaj za samo 39,00€

Kaj se boste naučili?

Kaj razvojni razgovor spodbuja

Katere aktivnosti so potrebne pred izvedbo razgovora

Katera področja in tematike moramo zajeti v razvojnem razgovoru

S katerimi napaki se lahko srečate v fazi priprave in izvedbe razgovora

Spoznali boste koristi za podjetje, vodje in zaposlene, ob izvajanju razvojnih razgovorov

Kratek izsek iz predavanja.  

Vsebina webinarja

Letni razgovor je poglobljen, strukturiran in vnaprej dogovorjen pogovor med vodjo in sodelavcem, ki se ga izvede enkrat letno. Udeleženci bodo spoznali njegove cilje, med katere sodi spodbujanje osebnega razvoja posameznika in določanje potreb za njegov razvoj. Spoznali bodo na kakšen način zaposlenim omogoči izboljšanje delovne uspešnosti, vodjem pa spoznavanje svojih sodelavcev. Strokovne službe po letnem razgovoru lažje izvajajo kadrovsko politiko in uresničujejo napredovanja. Organizacija pa na ta način izboljša kakovost dela, pripadnost delavcev in medsebojne odnose. Podrobneje bomo spoznali strukturo začetka razgovora, njegov osrednji in vsebinski del in zaključek ter pri tem opozorili, na katera področja in tematike, moramo biti še posebej pozorni. Pogovarjali se bomo o napakah, ki se lahko zgodijo v posamezni fazi razgovora in iskali koristi, ki so jih udeleženci prepoznali v vsebini.

Komu je webinar namenjen

Dogodek je namenjen vodstvenem kadru, ki si želite izboljšati delovne odnose in komunikacijo ter želite dvigniti kakovost dela ter stopnjo zadovoljstva zaposlenih, ter tistim, ki imate ob izvajanju razgovorov kakršnokoli težavo, pomislek in dvom.

Nečlani GZS: 49,00€ + DDV

Člani GZS: 39,00€ + DDV

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Tadeja Štravs, mag. psihologije

Psiholog, psihodiagnostik v podjetju Plus rešitve, Anamarija Toth Kostevc, s.p.

Magistrice psihologije, ki je svojo karierno pot nadaljevala s strokovnim izpopolnjevanjem iz področja psihologije dela, prometa in športa ter že 3 leta opravlja samostojne psihološke preglede na področju medicine dela, prometa in športa v Zdravstvenem centru Aristotel Krško, pod okriljem Psihološkega centra Plus rešitve, kjer je zaposlena. Psihološko diagnostiko izvaja tudi pri selekcijah kadra ter identifikaciji nadarjenih učencev v osnovnih šolah. Poleg diagnostike se ukvarja še s pripravo in vodenjem delavnic povezanih s razvojem kadra, mišljenjem, motivacijo, samopodobo, stresom ter Letnim razvojnim razgovorom. Piše tudi članke za lokalni časopis, ki se navezujejo na duševno zdravje in širše področje psihologije.

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.