Clip2go

Med močjo in avtoriteto

V čem je skrivnost tistih posameznikov, ki jim uspeva z besedo ali stavkom druge pripeljati do tega, da se v kratkem času mobilizirajo, aktivirajo in zdržijo do končne realizacije dogovorjenih ciljev?

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kratek izsek iz predavanja.

Dr. sci. Željko Ćurić, dr.med.

Željko je po poklicu je doktor medicine, psihijater in je soustanovitelj ter direktor  podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega individualna in skupinska svetovanja, izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter psihoterapije. Željko svetuje tudi Specialni enoti Policije pri zahtevnih pogajanjih v kriznih situacijah.​

O dogodku

Ali gre za prirojene predispozicije, vsoto razvitih in negovanih dispozicij, stopnjo izobrazbe, stopnjo socializiranosti, epigenetike ali mogoče srečne koincidence?

Tradicionalne vrednote se skozi čas spreminjajo in apriorna avtoriteta, dodeljena s strani višje instance, vedno bolj izgublja pomen. Pohlevnost in pridnost postajata relikta preteklosti. Iz časa apriorne avtoritete smo prešli v sodobno socialno moč. Temelj realizacije procesa managementa socialne moči je v zavedanju, da avtoriteta posamezniku ni več apriorno podarjena, ampak mu jo priznajo in dodelijo drugi. Udeleženci bodo spoznali, v čem je razlika med formalno in socialno močjo, kako prepoznati stopnje socialne moči ter kako krepiti avtoriteto, ki je pomembna za uspešno vodenje.

Nečlani GZS: 49,00€ + DDV

Člani GZS: 39,00€ + DDV

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.