Clip2go

Poslovna komunikacija od A do Ž

Kako prepričati sogovornika v 1 minuti?

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kratek izsek iz predavanja.

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že več kot 10 let. Je tudi habilitirana kot predavateljica s področja komuniciranja, odnosov z javnostmi in medijev. Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 300 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi tujine. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih PowerPoint prezentacij, kriznem komuniciranju, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Je avtorica štirih knjig, ena od njih pa je izšla tudi v angleškem jeziku.

O dogodku

Kako prepričati in pritegniti pozornost na sestanku z direktorjem, poslovnim partnerjem, zaposlenimi in ostalimi? Kako moramo nastopati, da bo sestanek kar se da dober in uspešen ter da bodo vsi prisotni pisarno zapustili z nasmeškom, toplino, toplim stiskom rok in dobro voljo? Kako boste ustvarili zanimanje, kako boste »prodali« neko stvar sogovornikom in kako se obnesti, da vam bodo verjeli ter da jih boste pridobili na svojo stran?

Še kako pomembna je dobra priprava na govor oz. nastop. Prisotni morajo v njem zaznati dodano vrednost zanje, če ne, jih boste »izgubili«. Besede, ki ustvarijo vašo vsebino, imajo neizmerno moč, zato je zelo pomembno, kakšne in koliko jih izberete. Ključen je način govora, jasnost, razločnost, izredno pomembna pa je tudi neverbalna komunikacija. Pomembno je, da »zgodbo« opišemo z nekaj stavki, izpostavimo kaj je posebnega, drugačnega, kaj želimo »prodati« in izpostaviti.

Nečlani GZS: 49,00€ + DDV

Člani GZS: 39,00€ + DDV

Kupi zdaj za samo 39,00€

Ob nakupu, vam je posnetek na voljo 30 dni preko digitalnega dostopa.

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.