Pogoji uporabe

Kontakt

Gospodarska zbornica Slovenije
Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana

Email: dogodki@gzs.si

Ponudniki plačil in pogodbeni partnerji

Digistore24 GmbH je edini pogodbeni partner Clip2go.

Digistore24 GmbH
St.-Godehard-Straße 32
31139 Hildesheim
Deutschland

Email: support@digistore24.com
https://www.digistore24.com/page/imprint

Nadzorni organ

Zvezni urad za varstvo potrošnikov in varnost hrane (Nemčija)

https://www.bvl.bund.de/DE/Home/homepage_node.html

Reševanje sporov

Evropska komisija zagotavlja platformo za spletno reševanje sporov (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr. 

Nismo pripravljeni ali dolžni sodelovati v postopkih za reševanje sporov pred odvetniškim organom. 

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo odgovorni za lastno vsebino na teh straneh v skladu s § 7, odstavek 1 TMG (nemški zakon o medijih) in splošnimi zakoni. V skladu z odstavki 8 do 10 TMG kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati posredovanih ali shranjenih informacij tretjih oseb ali preiskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost. 

To še vedno ne vpliva na obveznosti odstranitve ali blokiranja uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni. Vendar je odgovornost v zvezi s tem mogoča le od trenutka, ko vemo za konkretno kršitev zakona. Takoj ko ugotovimo takšne kršitve, bomo vsebino takoj odstranili. 

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih oseb, na katerih vsebino nimamo vpliva. Zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za te zunanje vsebine. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile v času ustvarjanja te strani preverjene glede morebitnih pravnih kršitev. Nezakonite vsebine v času povezave niso bile prepoznane. 

Vendar stalni nadzor vsebine povezanih strani ni smiseln brez konkretnih dokazov kršitve zakona. Takoj ko bomo ugotovili kakršnekoli pravne kršitve, bomo takšne povezave takoj odstranili.

Avtorske pravice

Za vsebino in dela na teh straneh, ki jih ustvarijo upravljavci strani, velja slovenska zakonodaja o avtorskih pravicah. Za podvajanje, obdelavo, distribucijo in kakršnokoli uporabo zunaj omejitev avtorskega prava je potrebno pisno soglasje ustreznega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije teh strani so dovoljeni samo za zasebno, nekomercialno uporabo. 

V kolikor vsebine na tej strani ni ustvaril lastnik, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti vsebine tretjih oseb so označene kot take. Če kljub temu ugotovite kršitev avtorskih pravic, nas o tem obvestite. Takoj, ko bomo ugotovili kakršne koli kršitve, bomo takšno vsebino takoj odstranili. 

Kontakt: Petja Orehek Jerman / petja.orehek.jerman@gzs.si / 01 5898 480

© GZS 2022. Vse pravice pridržane.